Privacybeleid

Vindjegeliefde.nl heeft dit privacybeleid opgesteld omdat we uw privacy serieus nemen.

Het volgende beschrijft hoe we informatie inwinnen en vervolgens gebruiken voor de website Vindjegeliefde.nl.

We gebruiken uw ip adres voor het diagnosticeren van problemen met onze server en voor het beheren van deze website Vindjegeliefde.nl.

Deze website bevat links naar andere sites. Vindjegeliefde.nl is niet verantwoordelijkvoor het privacy beleid of de inhoud van dergelijke websites.

Vindjegeliefde.nl  maakt gebruik van de services van een andere partij om de nieuwsbrief te verzenden. Vindjegeliefde.nl en deze partij zullen de email adressen van een nieuwsbrief abonnee niet verkopen of  verhuren.

OPENBARE FORUMS

Deze site kan chat rooms, forums, message boards en/of nieuwsgroepen ter beschikking stellen ten behoeve van haar gebruikers.

Houdt er rekening mee, dat alle informatie die zich in deze omgeving bevindt, publieke informatie wordt en  dat enige voorzichtigheid geboden is wanneer u besluit uw persoonlijke gegevens hier aan toe te voegen.

KEUZE/ OPT- OUT

Deze site geeft haar gebruikers de volgende opties voor het verwijderen van hun informatie uit onze mailinglist databank en het niet meer ontvangen van enige vorm van communicatie en niet langer gebruik te willen maken van onze service:

U kunt in de nieuwsbrief op de link ‘unsubscribe’ klikken, of kontakt opnemen met Vindjegeliefde.nl.

KONTAKT OPNEMEN MET DE WEBSITE.

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, de praktijken van deze website of uw omgang met deze site, dan kunt u contact op nemen door hier te klikken.