50plusMatch - Een Datingsite voor U?

Klik Hier om je Gratis aan te melden bij 50plusmatch.nl50plusmatch (vijftigplusmatch.nl) is een datingsite die zich richt op de actieve 50-plussers in Nederland en België (50plusmatch.be). Omdat 50 Plus Match zich alleen richt op senioren, kom je snel in contact met andere mensen die op dezelfde golflengte zitten en een vriendschap of relatie zoeken.

Hoe werkt het?

Je kunt je bij 50plusmatch.nl gratis inschrijven. Bij het inschrijven stel je in 7 stappen je eigen profiel samen. Je bent niet verplicht om alles in te vullen, maar hoe uitgebreider je profiel, hoe meer kans je maakt op een goede match. Nadat je alles ingevuld hebt, activeer je jouw profiel door middel van een link die je per e-mail krijgt toegestuurd.

Klik Hier om je Gratis aan te melden bij 50 plus match

Nadat je je hebt aangemeld, kun je zelf zoeken naar andere leden die bij jou passen. Je doet dit door middel van het opstellen van een zoekprofiel, waarin je aangeeft wat jou partnerwensen zijn wat betreft leeftijd, woonplaats, geloofsovertuiging, opleidingsniveau, hobbies, etc.

Hierna ontvang je een overzicht van alle profielen die het meest met jouw zoekprofiel overeenkomen. Wil je meer te weten komen over iemand dan klik je op zijn of haar profiel, waarna je het complete profiel te zien krijgt van de betreffende persoon.

Er zijn verschillende manieren om met andere leden te communiceren. Je kunt gebruik maken van de interne mail, messenger of chat. Maar je kunt ook een kort berichtje verzenden dat je interesse in iemand hebt.

Een leuk onderdeel op 50plusmatch.nl is het onderdeel "Oproepen". Wilt U iets organiseren of zoekt u iemand (bijv. een wandelmaatje of danspartner) dan kunt U een oproep plaatsen.

Conclusie

Als je op zoekt bent naar een actieve datingsite voor senioren dan ben je bij 50plusmatch.nl op de juiste plek. De website is overzichtelijk, steekt goed in elkaar en is voorzien van alle communicatie mogelijkheden. Meldt je nu GRATIS aan bij 50+ match

Klik hier om je gratis aan te melden bij 50plusmatch.nl

50plusmatch in Vogelvlucht

Slogan: Dating voor actieve 50-plussers
Online sinds: 2006
Doelgroep: 50-plussers in Nederland en België
Aantal leden: Duizenden
Man / vrouw: 44% Mannen / 56% Vrouwen
Gratis abonnement: Gratis inschrijven mogelijk
- Eigen profiel met 5 foto's samenstellen
- Onbeperkt zoeken en berichten lezen van andere leden
- 10 interesse berichten per dag versturen
- Oproepen bekijken en zien wie uw profiel bekeken heeft
- Gratis reageren op berichten van leden met een lidmaatschap
Extra's betaald abonnement: Meer informatie kunt je hier vinden.
Succesverhalen: Deze kun je hier vinden.
Bijzonderheden: - Als je iemand zoekt voor een bepaalde activiteit dan kun je een "Oproep" plaatsen
- Handmatig gecontroleerde profielen
- Klik hier voor de Vlaamse 50plusmatch.be

 

Lidmaatschapsprijzen

Periode Prijs Per maand
doorlopend € 15,00 / maand € 15,00
1 maand € 17,50 € 17,50
3 maanden € 35,00 (33% korting) € 11,67
6 maanden € 60,00 (43% korting) € 10,00
12 maanden € 85,00 (62% korting) € 7,08

 

Klik Hier om je Gratis aan te melden bij 50match

Alternatieven: Wij raden U aan om U ook gratis aan te melden bij SeniorenGeluk en om een kijkje te nemen bij de grotere algemene datingsites zoals Relatieplanet, Be2 en Lexa waar ook veel 50 plussers staan ingeschreven.